АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ В СОЗОПОЛ

Автомобили под наем в Созопол, обадете се на Go Rent-a-Car. Попаднали сте в рая – красивия ни черноморски град Созопол. Там не ви е необходимо нищо друго освен слънце, море и автомобил, разбира се, с който да обиколите всички кътчета, забележителности и красоти. Така, че автомобили под наем в Созопол вече не търси, а на Go Rent-a-Car се обади и не се чуди.

С какво ще ви впечатлим?

Ако вече си в Созопол значи си впечатлен. Все пак без превозно средство си обречен. Толкова много красота на едно място. Затова ти е нужен автомобил под наем. Go Rent-a-Car са бързи. Няма да те караме да чакаш повече. Просто ни се обади и ние бързо и според твоите желания ще ти осигурим правилния автомобил. Изгодно, икономичен, малък или голям. Просто ни кажи от какво имаш нужда.

Качественото обслужване, търсейки автомобил под наем в Созопол, не е за подценяване. Не се задоволявай с малко, търси своите права, а ние ще ти ги предоставим, включително и с твоите отговорности към нашия автомобил. Защото не бива да забравяме, че всеки клиент ни е важен, както и автомобилите, които предоставяме. Държим на качеството и удобството в нашите коли. Те са нашата инвестиция и искаме, когато се качите в нашата кола да се чувствате добре, да бъдете спокойни и да я приемете, така сякаш автомобилът е ваш. Пазейки автомобила вие показвате вашето отношение към вашите вещи, за което ви благодарим.

Скоростта не е от значение, но все пак искате да пристигнете навреме нали? Автомобили под наем в Созопол Go Rent-a-Car са едни от най-съвременните на пазара, за които комфортът по време на пътуване, както и вашата сигурност са приоритетни. Времето е много ценно и ние знаем това. Затова нашите автомобили преминават всеки ден през строг технически контрол, за да гарантираме вашето спокойствие и сигурност.

Нашият екип

Автомобили под наем Go-rent-a car разчитаме на човешкия фактор, макар и да живеем в съвременно технологично общество. Нашите сътрудници ще бъдат на ваше разположение по всяко време. Може да разчитате на любезно отношение, индивидуални оферти и усмивка. Какво повече му трябва на човек, нали?

Всички шофьори на Go Rent-a-Car  са квалифицирани, дискретни и ненатрапчиви. Ако решите да се отдадете напълно на пътуването и поръчате шофьор, ние ще ви предоставим професионалист, с който спокойствието и сигурността на пътя ви е гарантирана.

Нашите автомобили

Автомобили под наем в град Созопол Go Rent-a-Car  може да ви осигури всякакъв клас автомобили, в зависимост от вашите нужди. Лукс или стандартен модел, икономичен или не, за бизнес среща или екскурзия, доверете ни се. Всички допълнителни екстри може да ви бъдат осигурени на мига, само с едно обаждане. Детско столче, място за допълнителен багаж и прочие, автомобили под наем в Созопол Go Rent-a-Car  сме подготвени за всяка ситуация.

Нашата поддръжка

Техническата изправност на автомобила, който наемате е гарантирана. Нашите сертифицирани техници и екип поддръжка са на ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата. Ако възникне спешен случай, те са на линия, в помощ на клиента.

Трансфер, бизнес пътуване или екскурзия

Всички услуги на автомобили под наем Go Rent-a-Car  са с прозрачни условия за улеснение и яснота на нашите клиенти. За ваше удобство нашите сътрудници ще изготвят най-изгодната индивидуална оферта или заедно ще изберете някой от нашите пакети, които улесняват сделките и са на супер преференциални цени.

Дали ще изберете трансфер от точка А до точка Б, или ще ни ангажирате за вашите бизнес пътувания или приказна екскурзия, няма значение. Всички услуги са регламентирани и срещу парите, които харчите, сте наясно какво получавате. Без малки букви, ситен текст или игра на думи. Просто ни споделете какво точно ви е необходимо и заедно ще изберем най-изгодното и добро решение за вас.

Нискобюджетни предложения и отстъпки

Ние предлагаме високо ниво на качество и обслужване на всички наши клиенти. Наши специални и постоянни клиенти, какъвто може да бъдете и вие, могат да разчитат на специалните ни нискобюджетни предложения и отстъпки. По всяко време евтино и бързо може да наемете нискобюджетен автомобил, а като наш редовен клиент ви осигуряваме добри отстъпки и намаления на цените.

Полезни телефони

Пътна помощ – 146
Бърза помощ – 150
Полиция – 166
Точно време – 180
Пожарна – 160
КАТ – 165
Телефонни услуги – 144

Линкове за района

Официален сайт на града – http://www.sozopol.bg/
Портал на Созопол – http://www.sozopol.com/
Информационен сайт – http://sozopol.freehostia.com/
Туристическа информация – http://sozopol.bghotelite.com/